top of page

Het Geboorteplan

Het geboorteplan is een document waarin je helder aangeeft wat je wensen zijn voor het geboorteproces en de eerste uren samen met je baby. Het inspireert om in gesprek te gaan met je partner en je geboorteteam, even stil te staan bij je rechten als zwangere vrouw en je keuze opties te onderzoeken. 

 

Uiteindelijk is het document bestemd voor zij die aanwezig zullen zijn bij de bevalling, zodat zij helder weten wat je wenst en wat niet. Geef hen (vroedvrouw, gynaecoloog, doula) dan ook op voorhand een kopie en stel je vragen.

Onze download dient ter inspiratie, om zo te gebruiken of verder uit te werken. We kunnen een bevalling niet plannen, maar op deze manier heb je een kader voor zowel je droombevalling als de onverwachte elementen. Zo kan jij vanuit een veilig gevoel je focussen op jezelf en de geboorte.​ 

Download het
Inspiratie Geboorteplan

Laten we samen je geboorteplan opstellen!

Neem contact op met ons team voor een 1:1 sessie om samen je geboorteplan op punt te zetten. Of schrijf je in voor de Postpartum Lessenreeks. Dit online traject neemt je mee doorheen het geboorteplan, maar ook je postpartumplan. Zo ben je meteen voorbereid op zowel de geboorte, als de eerste weken met je baby.

bottom of page