top of page

Aanbod tot Ondersteuning

Onze visie is dat moeders (in spe) en gezinnen volop ondersteuning mogen ontvangen tijdens hun reis doorheen het moederen-spectrum, van zwangerschap tot geboorte, postpartum en ver daarna. Daarom bieden we een waaier aan van lezingen, workshops en trajecten doorheen de verschillende thema's die je op deze reis kan tegenkomen. Kijk gerust eens in de lijst onderaan waar je behoeften liggen op dit moment. Het basis aanbod komt vanuit ons eigen team, met aanvullende gastdocenten, en laten we organisch groeien. Heb je vragen rond een thema waar je geen aanbod voor vindt? Laat het ons weten, we gaan samen op zoek.

postpartum tekening paars_edited.png

Bereid je samen met ons voor op je 4e Trimester!

Het Postpartum team sloeg de handen in elkaar en creëerde een online traject speciaal voor jou, de mama in spe. Tijdens deze lessenreeks nemen we je stap voor stap mee doorheen de voorbereiding op je vierde trimester. We zetten jouw als mama centraal! We laten je zien wat je mag verwachten van deze periode, wat je nodig hebt om deze in rust en gedragenheid te beleven, en hoe je je hier samen met je omgeving voldoende op kan voorbereiden.

Overzicht Lezingen, Workshops & Trajecten

Nature nurture.jpeg

Postpartum Lessenreeks

Online Traject

Bereid je voor op je eerste weken als mama. Leer wat je mag verwachten, wat je nodig hebt en welke zorg je mag ontvangen om optimaal te kunnen herstellen en te genieten van je postpartum. 

Duur

Prijs

95 euro*

6 weken

Icoontjes IG Baby.jpeg

Mijn Respectvolle Geboorte

Lezing

In deze workshop ontdek je hoe je respectvolle zorg rond je geboorte mee kan vormgeven.

Duur

Prijs

25 euro

1,5 uur

PP food.jpeg

Darmflora & Geboorte

Webinars (3)

Een toegankelijke webinar-triologie over Darmflora waar je voor de rest van je leven (en dat van je kindje) iets aan zal hebben. Rosemarie is een onafhankelijke darmflora-experte met een passie voor wetenschapscommunicatie en

gezondheidspreventie.

Duur

Prijs

19,50 euro

1 uur

Icoontjes IG Theepot.jpeg

Q&A met Doula Danie

Online event

Elke maand is er een moment waarop je je vragen rond het postpartum mag brengen bij Doula Danie. Op basis van de vragen die naar voor komen, zal zij later haar aanbod verder uitwerken.

Duur

Prijs

7,5 euro

1 uur

Icoontjes IG Maan_edited.jpg

Relatie & Seksualiteit 

Lezing

De komst van een baby kan plotse veranderingen met zich meebrengen binnen onze relatie en seksualiteit. Wat mogen we verwachten en hoe kunnen we de verbinding behouden?

Duur

Prijs

22 euro

1,5 uur

Persoonlijke 1:1 Begeleiding

Zit met je met specifieke vragen waar ons aanbod niet op inspeelt, of vind je het fijner om via persoonlijk contact of op een diepere laag samen te onderzoeken? Neem dan zeker contact op met iemand uit ons team of de specifieke aanbieder van een lezing, workshop of webinar voor een 1:1 begeleiding. 

bottom of page